Scandalos! Profesor de liceu, sex cu o blonda in sala de sport


Facebook
Scandalos! Profesor de liceu, sex cu o blonda in sala de sport

Scene incredibile intr-un liceu din Satu Mare. Un profesor de sport, fost director al institutiei, si actual membru PDL, apare in niste imagini, publicate de nordvest-tv.

ro, in care acesta face sex cu o blonda. Conform jurnalistilor din Satu Mare, partida de sex, filmata chiar de Ioan Sabau, s-a consumat chiar in sala de sport a liceului.

 

Femeia care apare in scenele de amor, filmate chiar de profesorul de sport Ioan Sabau, este membra a organizatiei de femei a PDL, spun reprezentantii PDL Satu Mare. Pe de alta parte, dascalul le-a spus colegilor sai de la scoala ca filmarile sunt vechi de trei ani, iar partidele de sex nu au avut loc in incinta scolii.

Un nou scandal sexual la scoala. Profesorul de sport Ioan Sabau, de la Liceul Tehnic "Traian Vuia" din Satu Mare, a oripilat opinia publica dupa ce scenele de sex pe care acesta le-a filmat, au aparut in presa. Jurnalistii de la nordvest-tv.ro sustin ca dascalul a facut amor cu o blonda chiar intr-o camera amenajata de acesta la etajul salii de sport. Sabau este membru PDL filiala Satu Mare si fost director al institutiei de invatamant. "Filmuletele si fotografiile intrate in posesia reporterilor GNV il arata pe Ioan Sabau si pe femeia, care se pare ca ii este amanta, goi pusca, in timpul unui dezmat sexual. Profesorul este casatorit si are o fata. Sotia sa este plecata in Italia".

Oamenii spun ca e ceva neclar cu veniturile lui Ioan Sabau, care dintr-un salariu modest de profesor si-a cumparat o limuzina Audi A6, iar pentru fetita lui a luat un apartament si o masina marca VW Golf.

Conform jurnalistilor din Satu Mare, profesorul de sport este casatorit, are o fata, iar sotia lui este plecata in Italia. Acestia spun ca au intrat in posesia a patru filmulete porno, ce insumeaza 7 minute, si pe care le-au publicat pentru a arata opiniei publice care sunt preocuparile unui profesor de liceu. Liderul interimar al PDL Satu Mare, Patre Muresan, a declarat la rtv.net, ca daca se va dovedi ca aceste filmulete sunt reale, Sabau ar putea fi exclus din partid.

Aceasta patanie nu e singura din viata lui Sabau. Acuzat ca si-a cumparat postul de director de liceu in timpul guvernarii PDL cu suma de 3.000 de lei.

 

 » vezi articolul original


sursa:


 
vezi comentariile


cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti