Politica

Publicat Vineri, 08 august 2008

Senatorul iubaret a chiulit la jumatate din voturi

Campania pentru uninominal va scoate prin paginile ziarelor o gramada de mizerii. Asa ne-au asigurat surse politice, explicand ca daca pana acum se arunca anatema electorala pe partide, gen a€śhotii" sau a€ścoruptii", acum atacurile vor fi sub centura.

In cazul pedelistului Constantin Gheorghe, insa, surse politice ne-au spus ca degeaba se apara facand apel la justitie, pentru ca de patalamaua de amantlac nu va mai scapa.

Mai ales ca se afla la a doua sotie, iar rauvoitorii spun ca ii cam fug ochii dupa fete.

O varianta de reparare a imaginii ar fi, in cazul senatorului Constantin Gheorghe, sa arunce in alegatori o cantitate impresionanta de proiecte de lege. Numai ca, dupa ce ca a intrat in Parlament pe listele PSD + PUR, senatorul s-a mutat la PD si nici nu are cine stie ce activitate parlamentara.

Senatorul a fost prezent la mai putin de jumatate din voturile Legislativului din acest mandat, cu doar 1.452 de voturi din cele 3.298 exprimate in Parlament. Potrivit studiului IPP, apare ca si coautor la doua proiecte de lege, ambele din 2006, unul ce priveste controlul provenientei averilor care nu pot fi justificate din veniturile legale, iar al doilea, cu privire la protectia consumatorului.

A luat cuvantul in Parlament de 227 de ori, aflandu-se pe locul 23 din 137, a facut 11 declaratii politice in patru ani de mandat A initiat 9 proiecte de lege, dintre care unul cu a€śtematica" : proiect de lege pentru sanctionarea normelor de convietuire sociala!

Fostii colegi de partid ai senatorului se distanteaza de acesta. L-am sters de mult a€śde pe lista contemporanilor", adica tradarea acestuia si plecarea la PD nu le-a picat bine deloc, in conditiile in care conservatorii aveau doar cativa senatori, iar Basescu ii botezase a€śsolutia imorala".

a€śNu a avut o relatie stransa cu noi", marturisesc cativa fosti colegi ai lui Constantin Gheorghe. a€śEvident era ca tipul este genul pasionat la maximum de functii. Orice locsor era liber, chiar si de sef peste doua hartii, el se infigea, tragea sfori, facea combinatii si, pentru ca nu prea i-au iesit, a plecat la PD, acum este vicelider la grupul lor", au comentat fostii colegi de la PC.

Amanta are 19 ani!

Senatorul a depus o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava. Din primele date, se pare ca tanara cu care s-a fotografiat parlamentarul sucevean este Andrada Cosmina Damian, in varsta de 19 ani, din Bucuresti, in ecuatie fiind inclusa si o alta femeie, pe numele ei Beatrice Crangasu.

Partidul ii cere explicatii senatorul

Constantin Gheorghe, senatorul PD-L de Suceava si fost arbitru international de fotbal, ale carui fotografii cu amanta au fost facute publice, va trebui sa dea explicatii la partid. Conducerea organizatiei judetene a PD-L Suceava a spus ca va analiza impactul relatiei extraconjugale a liderului grupului PD-L din Senatul Romaniei si abia ulterior va decide ce masuri trebuiesc luate.

a€śDin presa am inteles ca este un santaj, este o problema personala a domniei sale. Cu siguranta va da explicatii despre ce s-a petrecut", a declarat Gheorghe Flutur, presedintele PD-L Suceava.» vezi articolul original


sursa:


Ads

Cele mai citite stiri de azi