Stiri mondene

Publicat Vineri, 02 septembrie 2016 , ora 11:57, de Cristina Stancu

Showbiz în Șoc: vedeta bătută și obligată să întrețină relații intime pentru a-și vedea copilul

O cunoscută vedetă face declarații incredibile.


Alina Grigore a intrat în viața publică românească cu numele de ,,Pantera Neagră" și este cunoscută datorită corpului său perfect dar și datorită tatuajelor sale. Recent ea a postat pe Facebook câteva imagini șocante, pe care le-a alăturat unei declarații incredibile.

Iată ce a scris pe Facebook: ,,Din ziua de azi adevărul iese la iveală pentru toată lumea, nu numai pentru cunoştinţe. Şi cel mai rău mă doare că băieţelu' meu a adoptat un comportament neadecvat pentru vârsta lui, înjurându-mă, scuipându-mă şi folosind cuvinte foarte urâte. Copilul se hrănește cu ce vede şi aude, propriul tată îşi distruge psihic copilul. Copilul meu se trezeşte noaptea din somn în fund sau în picioare şi vorbeşte. Pe mama a minţit-o că nu el m-a bătut că altcineva şi că el nu ştie nimic. Om fără scrupule!".

Ea spune că a fost obligată să întrețină relații intime și a fost bătută doar pentru a-și vedea copilul.

alina-1.jpg

Întreaga declarație, pe care o puteți citi și pe pagina sa de Facebook aici : ,,Din păcate viața mea nu este cea pe care v-am prezentat-o la Tv. Realitatea este cu totul alta. Deși de juma' de an încerc să ascund drama din viața mea, se pare că am ajuns la capatu' puterilor. Fostul meu soț, Ady Chinezu, nu este așa cum am povestit la TV. Eu am vorbit frumos despre el și am încercat să maschez tot scandalul chiar dacă am făcut-o mai mult în favoarea lui, m-am gândit mereu să nu-mi rănesc copilul, copilul pe care îl iubește enorm pe el și din această cauză este usor manipulat și chiar folosit de tatăl lui cel maniac. De când l-am părăsit , Ady m-a șantajat, amenințat, manipulat (prin copil) și m-a bătut de nenumărate ori. Zâmbetul pe care îl afișez aici în poze sau la Tv ascunde această urată poveste. M-am săturat! M-am săturat de șantaj și de amenințări, m-am săturat să întretin relații intime cu el doar pentru a-mi putea vedea copilul. Din ziua de azi adevărul iese la iveală pentru toată lumea, nu numai pentru cunoștințe. Și cel mai rău mă doare că baiețelu' meu a adoptat un comportament neadecvat pentru vârsta lui, înjurându-mă, scuipându-mă și folosind cuvinte foarte urâte. Copilul se hrănește cu ce vede și aude, propriul tată își distruge psihic copilul. Copilul meu se trezește noaptea din somn în fund sau în picioare și vorbește. Pe mama a mințit-o că nu el m-a bătut că altcineva și că el nu știe nimic. Om fără scrupule!!!".

alina-2.jpg

certificat-medical.jpg


Cele mai citite stiri de azi