Sorin Chifiriuc, fostul component al trupei Iris, a venit acasa in haine calugaresti!


Facebook
Sorin Chifiriuc, fostul component al trupei Iris, a venit acasa in haine calugaresti!

Sorin Chifiriuc (62 ani), unul din muzicienii care au facut istorie in Romania si care a activat de-a lungul timpului in mai multe formatii, printre care Iris, Sfinx si Roata, a ales in urma cu ceva timp calea lui Dumnezeu si s-a retras la manastire.

Sorin Chifiriuc l-a descoperit pe Dumnezeu (sursa foto: Vimeo.com)Rebel, nonconformist,un om care nu respecta regulile, asa era cunoscut Sorin Chifiriuc pe vremuri, insa viata lui a luat o alta turnura in urma cu trei ani. Rockerul a luat atunci o decizie-soc si s-a retras la o manastire situata in cartierul Militari din Bucuresti. La acea vreme, decizia muzicianului i-a luat prin surprindere pe apropiatii acestuia, si asta pentru ca rockerul era considerat o fire rebela. Chifiriuc a stat "inchis” pentru a se feri de ispite si a primit numele de Ierafim.

In urma cu ceva luni a parasit manastirea din cauza unei probleme familiale. "Sorin Chifiriuc a venit la manastire in urma cu trei ani si a primit numele de Ierafim. Nu s-a calugarit, dar l-a descoperit pe Dumnezeu, iar cat timp a stat aici a trait in post si rugaciune”, a declarat unul din calugarii de la manastirea din Militari pentru CANCAN.ro. Manastirea la care s-a retras fostul component al trupei IrisAcesta spune ca fostul component al trupei Iris a plecat in urma cu cateva luni de la manastire. "Ne-a spus ca mama sa este bolnava si ca trebuie sa aiba grija de ea. A mai trecut de cateva ori pe aici, sper sa se intoarca”, a mai spus calugarul.

Vecinii lui Chifiriuc l-au vazut pe acesta in urma cu cateva luni, atunci cand a trecut pe acasa. "Era imbracat in haine calugaresti, a venit sa-si vada sotia si fiul. Auzisem ca Sorin Chifiriuc s-ar fi retras la o manastire, insa am crezut ca sunt doar zvonuri. Cand l-am vazut insa in haine de calugar, am avut un soc. Il stiu de pe vremea in care canta, cand umbla in blugi. Nu credeam niciodata ca Sorin poate lua o astfel de decizie radicala care sa ii schimbe viata”, a declarat unul din vecinii rockerului. Acesta spune ca de atunci nu l-a mai vazut pe fostul component al trupei Iris. "Aici sta sotia, fiul lui si nora, pe Sorin nu l-am vazut de atunci. Posibil sa stea cu mama lui, sa aiba grija de ea”, a mai spus acesta.


Actorul Dragos Paslaru traieste in creierul muntilor

Dragos Paslaru traieste intr-o chilie situata in creierul muntilorSorin Chifiriuc nu este singurul artist care a ales calea lui Dumnezeu si s-a retras la manastire. Actorul Dragos Paslaru s-a calugarit, traieste in inima muntilor fara apa si curent si poarta numele de parintele Valerian. Reporterii CANCAN.ro l-au gasit pe Dragos Paslaru intr-o chilie modesta situate langa schitul Patrunsa din judetul Valcea, departe de lume.
Chilia lui este amplasata la 1.500 de metri altitudine, intr-o lume a puritatii si a dragostei pentru Dumnezeu, acolo unde doar vulturii se avanta. Parintele Valerian traieste intr-o cabanuta de doi metri, pe usa careia se afla steagul Romaniei si mai multe icoane, iar cel care ii tine companie este motanul Rajah.
Bogdan Galca» vezi articolul original


sursa:

vezi comentariile


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti