Iti place acest articol?
Ajuta un prieten sa-l citeasca!
Stiri ultima ora
Parada militară de Ziua Naţională a fost marcată de un incident neplăcut. Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a văzut un alt individ, cu un pistol, îndreptându-se spre zona în care se aflau preşedintele Iohannis şi premierul Dacian Cioloş.
Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis felicitări poporului român, în numele preşedintelui SUA Barack Obama, cu ocazia Zilei Naţionale, pledând pentru aprofundarea şi consolidarea parteneriarului Statelor Unite cu România.
Chiar daca sunt departe de tara lor si se afla intr-o situatie delicata, soldarii din Afganistan au tinut sa faca urarile obisnuite.
Ziua Naţională a României e sărbatorită astăzi cu parade militare, ceremonii religioase şi concerte. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală vor lua parte la parada militară de 1 Decembrie care va avea loc în Capitală, începând cu ora 11.00, manifestările desfăşurându-se pentru al doilea an consecutiv în Piaţa Constituţiei. 
Banca Mondială a propus, luni, un plan pentru crearea unui fond economic global în valoare de 500 milioane de dolari constituit din taxele plătite de statele dezvoltate în vederea reducerii emisiilor de gaze şi combaterii modificărilor climatice, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.
Incendiul din Colectiv, soldat cu pierderea a 60 de vieţi, sute de tineri răniţi şi traumatizaţi şi un număr greu de estimat de victime colaterale,a dus la o demascare a sistemului corupt.S-au deschis dosare, s-a schimbat Guvernul şi se iau măsuri de siguranţă, măsuri ce arată însă lipsa soluţiilor.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a murit, azi, după ce s-a aruncat de pe Hotel Intercontinental din Bucureşti
Pe lângă toate atrocităţile efectuate de Statul Islamic - masacre ale civililor, luare de ostatici sau doborârea unor monumente istorice – violenţa jihadiştilor asupra femeilor înrobite nu încetează să şocheze
Meteorologii au emis o informare în care semnalează intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei, valabilă de luni de la ora 16.00 până marţi la ora 22.00, în toată ţara.
11:14 (Luni, 30 noiembrie ): CUTREMUR, duminica noapte, in zona Vrancea
Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 23.28, în Vrancea, la adâncimea de 125 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP)
Credincioşii îl prăznuiesc luni pe Sfântul Apostol Andrei, creştinătorul neamului românesc, numit şi "Cel dintâi chemat" întrucât a răspuns primul chemării lui Hristos la apostolat, ziua fiind totodată cunoscută pentru obiceiul de a pune grâu la încolţit pentru testarea belşugului din anul următor.

Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti