Timp liber

Publicat Miercuri, 28 septembrie 2016 , ora 16:57, de Cristina Stancu

Super bonus oferit la pariuri de Fortuna - Pachetul Campionilor

Nu ai cum să nu știi de existența casei de pariuri Fortuna, care deține peste 760 de agenții în țară, însă ești la curent cu super bonusurile pe care cunoscutul operator din Europa Centrală și de Est le pune la dispoziția pariorilor români?


Deși s-a lansat încă din 1990 la Praga, pariorii autohtoni nu știau prea multe despre Fortuna înainte ca operatorul să abordeze în forță piața românească - proces care a început în vara anului 2015. Preluând 400 de sucursale de la PublicBet (agenție defunctă în acest moment) și deschizând alte câteva sute în numai câteva luni de la debut, Fortuna s-a instalat repede în topul caselor preferate de pasionații de adrenalină de la noi din țară. Cu toate acestea, platforma de pariuri online a casei de pariuri este cât se poate de bine pusă la punct și se bate de la egal la egal cu cele mai cunoscute branduri din online.

De ce merită să joci online la Fortuna

În primul rând, beneficiezi de toate avantajele pe care le oferă agenția offline, cum ar fi bonusul pentru pariuri multiple, aplicabil pentru biletele care conțin între 5 și 13 selecții, la care poți primi un bonus de până la 60% peste profitul realizat, dar și miza minimă pentru liniile din sistem, care este de numai $0.10, adică undeva sub 50 bani.

pariurix_-_rol_2.png

Apoi, te poți bucura de o sumedenie de oferte tentante care îți vor rotunji bugetul în mod substanțial. Pe lângă super pachetul de bun venit, poți primi și bonusurile de fidelitate pentru pariurile plasat pe mobil, dar și multe alte oferte tentante.

Un alt mare avantaj pentru a juca online este și opțiunea Early Cashout, care îți permite să închizi pariurile înainte ca meciurile tale să se fi terminat. Totuși, dacă îți faci probleme din cauza cardurilor de credit sau a tranzacționării online în general, află că la Fortuna poți depune și retrage bani din contul online direct din agențiile de cartier, fără să ai nevoie de cont bancar sau de nimic altceva.

Jucând online, poți paria și de pe smart-phone sau tabletă, indiferent de marcă sau de sistemul de operare (iOs, Android sau Windows) și astfel nu va mai trebui să te deplasezi nicăieri pentru a paria (și în plus, poți paria 24 de ore din 24 și nu doar în orarul comercial - așa cum se întâmpla la agențiile offline).

Profită de oferta exclusivă urmând acești pași

Sper că ți-ai dat seama că avantajele pariurilor online sunt nenumărate și că dacă nu ai făcut deja trecerea, chiar nu merită să mai stai pe gânduri!

Accesează acest tutorial Fortuna online de pe site-ul comunității pariorilor din România, pentru a vedea exact toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru a începe să pariezi pe net. Dacă te înregistrezi la această agenție prin link-urile sau banner-ele de pe ghidul sugerat, vei primi o ofertă de bun-venit și mai bună decât cea oferită de operator în mod obișnuit. Îți urez spor la joc și multă baftă!

Cele mai citite stiri de azi