Societate

Publicat Joi, 13 octombrie 2016 , ora 12:44, de Cristina Stancu

Tatăl a filmat momentul tragic în care a spus copilului că mama lui a murit. Imagini dramatice

Un caz sfâșietor.


Brenden Bickerstaff-Clark dorește, prin gestul său de a filma momentul dramatic în care își anunță copilul că mama lui va muri din cauza unei supradoze, să atragă atenția tuturor părinților dependenți de droguri referitor la riscurile și tragediile la care își supun copii.

El a rugat pe cineva să filmeze momentul în care copilul său de numai opt ani este nevoit să afle din gura tatălui că mama sa a murit. Amândoi sunt devastați, iar momentul este cumplit. Tatăl a postat imaginile pe Facebook, iar alături de ele a postat următorul mesaj: ,,Către toți cei care sunteți dependenți de droguri și aveți un copil. Astăzi am fost nevoit să îi spun copilului meu că mama lui a murit aseară din cauza unei supradoze. Asta este realitatea celor bolnavi. Nu lăsați această boală să vă distrugă copilul. A fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl fac. Băiatul meu a rămas fără mamă din cauza heroinei. Vă rog să cereți ajutor și să vă vindecați, copilul vostru merită asta. De 94 de zile sunt curat, dar merg în continuare la recuperare".

Peste 76.000 de oameni au comentat imaginile de mai jos, care sunt cu adevărat tulburătoare. Mulți dintre comentatori l-au încurajat pe tată să fie puternic și să își ajute fiul să treacă peste acest moment cumplit.

Iată imaginile

Ads

Cele mai citite stiri de azi