Societate

Publicat Vineri, 25 martie 2016

Un afacerist german si-a donat "ziua de nastere" unui spital din Brasov

Un om de afaceri german si-a donat cadoul de ziua sa de nastere pentru renovarea sectiei oncologice de la Spitalul de Copii Brasov. Unul deloc neglijabil a " 18.

000 de euro. Banii au ajuns in contul Asociatiei Daruieste Viata care deruleaza, la Brasov, un proiect in valoare de 350.000 de euro, de renovare si recompartimentare a sectiei in care sunt tratati copii bolnavi de cancer si alte boli grave.

"Am primit un telefon prin care eram anuntata ca actionarul german al unei companii din Brasov isi va dona ziua de nastere proiectului destinat copiilor bolnavi de cancer, pe care-l derulam la spitalul de copii din oras. Prietenii acestuia, in loc sa-i ofere un cadou la aniversare,¬† vor pune bani intr-un cont, iar suma stransa va fi donata¬† asociatiei, mi-a spus vocea de la telefon. Parea de necrezut, oricum ne asteptam la cateva sute de euroa"Ĺ am primit¬† 18.000 de euro. Donatorul nostru a ales¬† sa ramana anonim, dar speram ca vom avea privilegiul de a-l intalni intr-o zi", a declarat Oana Gheorghiu, vicepresedintele asociatiei Daruieste Viata.

Pe langa acest gest extraordinar, companiile brasovene au donat aproape jumatate din suma necesara pentru renovarea sectiei de oncologie. La inceputul acestei luni, clasica faianta alba a spitalului a devenit amintire. In curand, saloanele, sala de mese, cabinetele medicale vor fi o amintire.

ZoomSaloanele vor avea o infatisare noua. Acum, lucrarile sunt in toi

» vezi articolul original

Ads

Cele mai citite stiri de azi