International

Publicat Luni, 17 octombrie 2016 , ora 14:54, de Cristina Stancu

Un bărbat de 40 de ani a dus la spital o fetiță de 12 ani însărcinată spunând că e soția lui

Ce s-a întâmplat mai departe?


În fiecare an 15 milioane de fetițe sunt căsătorite încă din copilărie, le sunt refuzate dreptul la sănătate, la educație și le este furată copilăria.

În spitalul central din Xuzhou, China, un bărbat de 40 de ani a sosit la spital cu soția lui însărcinată care avea doar 12 ani, cei doi mai erau însoțiți și de o altă femei care spunea că este soacra fetei. Fetița era în luna a treia de sarcină iar cei doi adulți doreau să i se facă un control de rutină în spitalul amintit mai sus.

Doctorul a fost șocat atunci când bărbatul i-a spus foarte sigur pe el că fata are deja 20 de ani și că era soția lui. Atunci când nimeni din spital nu credea minciuna presupusul soț, acesta a fost auzit spunând că el a adus-o acolo pentru a fi examinată iar doctorii ar trebui să își facă doar treaba lor și să nu mai pună atât de multe întrebări.

Într-un final a fost chemată poliția, care a descoperit că fata nu avea carte de identitate chineză, ceea ce i-a făcut să creadă că fata era probabil o stăină venită din Asia de Sud-Est,. dar originile ei exacte sunt încă neclare. Bărbatul care spunea că este soțul ei a fost arestat în timp ce poliția își continuă investigațiile.

fata-2.jpg

Sursa
Ads

Cele mai citite stiri de azi