Stiri mondene

Publicat Joi, 25 august 2016 , ora 10:44, de Cristina Stancu

Un stelist este acuzat de o tânără că i-a făcut o fetiță, dar nu vrea să își asume responsabilitatea

Modelul lui Pițurcă este urmat de un alt stelist, care este, și el, dat în judecată într-un proces legat de paternitate.


Este vorba despre jucătorul stelist Gregory Tade, un marcator de excepție în fotbalul românesc, care a supărat-o pe o tânără din Cluj care spune că fotbalistul a plecat în Qatar și nu vrea să își asume responsabilitatea pentru copil. Francezul ar putea fi declarat oficial ratăl fetiței acesteia în vârstă de numai un an și două luni.

Gregory Tade a jucat pentru CFR devenind cel mai bun marcator al sezonului, dar se pare că în afara fotbalului, marea lui dragoste era o româncă, ea jură că fotbalistul este tatăl copilului său, dar francezul nu o recunoaște pe fetiță ca fiind a lui.

Timpul a trecut, Tade se pare că a reușit cumva să îl supere pe patronul Stelei, și a fost concediat în urmă cu câteva luni, timp în care a jucat în Qatar. Procesul va fi decis de Judecătoria Sectorului 1, unde fotbalistul nu va putea fi prezent pentru proces.

Ce declarații a făcut Alexandra, mama fetiței: ,,Eu nu vreau să îmi fac niciun fel de publicitate, nu vreau să fac rău nimănui, vreau doar adevărul și dreptatea".

Se pare că dacă fotbalistul va refuza să facă testul de paternitate, poate fi declarat din oficiu tată, singurele probe fiind declarațiile martorilor.

Finalul acestei povești se preconizează a se întâmpla în toamna sau iarna acestui an, în sala de judecată.

fiica-proces.jpg

Sursa: stirileprotv.ro

Cele mai citite stiri de azi