Veste incredibila despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher


Facebook
Veste incredibila despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher

Starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher continua sa fie grava, dar germanul poate respira singur, fara ajutorul aparatelor, a scris, vineri, cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de presa italiana.

Schumacher este în continuare în coma în spitatalul din Grenoble, la peste doua luni de la accidentul suferit la schi în staţiunea franceza Meribel, potrivit MEDIAFAX .


Potrivit sursei citate, Schumacher ar fi fost mutat într-o rezerva speciala a spitalului, în care au acces foarte puţine persoane. Printre acestea, soţia sa Corinna şi cei doi copii Mick şi Gina Maria, dar şi prieteni sai de-o viaţa, preşedintele FIA, Jean Todt, şi fostul conducator al echipelor Ferrari şi Mercedes, Ross Brawn.


Gazzetta dello Sport a scris ca Todt îi vorbeşte în limba engleza, ca pe vremea când cei doi lucrau împeuna la Ferrari, în timp ce Brawn îi pune înregistrari ale comunicaţiior radio din curse, în încercarea de a stimula creierul germanului. Medicii spun ca Schumacher trebuie sa auda voci cunoscute, ce ar putea ajuta la trezirea din coma a septuplului campion mondial de Formula 1.


Cotidianul italian a mai notat ca, uneori, în timp ce i se vorbeşte, lui Schumacher i se schimba expresia feţei şi el chiar îşi mişca mâinile.


Michael Schumacher, în vârsta de 45 de ani, a fost ranit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceza Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pâna acum de doua ori.
Vezi comentariile


Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti