Veste incredibila despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher


Facebook
Veste incredibila despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher

Starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher continua sa fie grava, dar germanul poate respira singur, fara ajutorul aparatelor, a scris, vineri, cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de presa italiana.

Schumacher este în continuare în coma în spitatalul din Grenoble, la peste doua luni de la accidentul suferit la schi în staţiunea franceza Meribel, potrivit MEDIAFAX .


Potrivit sursei citate, Schumacher ar fi fost mutat într-o rezerva speciala a spitalului, în care au acces foarte puţine persoane. Printre acestea, soţia sa Corinna şi cei doi copii Mick şi Gina Maria, dar şi prieteni sai de-o viaţa, preşedintele FIA, Jean Todt, şi fostul conducator al echipelor Ferrari şi Mercedes, Ross Brawn.


Gazzetta dello Sport a scris ca Todt îi vorbeşte în limba engleza, ca pe vremea când cei doi lucrau împeuna la Ferrari, în timp ce Brawn îi pune înregistrari ale comunicaţiior radio din curse, în încercarea de a stimula creierul germanului. Medicii spun ca Schumacher trebuie sa auda voci cunoscute, ce ar putea ajuta la trezirea din coma a septuplului campion mondial de Formula 1.


Cotidianul italian a mai notat ca, uneori, în timp ce i se vorbeşte, lui Schumacher i se schimba expresia feţei şi el chiar îşi mişca mâinile.


Michael Schumacher, în vârsta de 45 de ani, a fost ranit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceza Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pâna acum de doua ori.
vezi comentariile
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti