Zilele favorabile ritualurilor pentru bani, dragoste, sanatate, dezlegari de farmece si blesteme


Facebook
Zilele favorabile ritualurilor pentru bani, dragoste, sanatate, dezlegari de farmece si blesteme

Probabilitatea ca cineva din anturajul tau, un cunoscut sau un necunoscut sa-ti faca farmece si sa-ti tulbure linistea prin puterea gandurilor sale rele este mai mica in sezonul rece decat vara si primavara.

Cele mai citite stiri de azi

Magia neagra are puteri limitate in aceasta perioada. In schimb, sezonul toamna - iarna este benefic dezlegarii de blesteme, farmece, indepartarea deochiului si ritualurilor pentru imbunatatirea finantelor, insanatosire si castigarea dragostei persoanei dragi. Iata care sunt zilele favorabile.


Luni - ziua bunastarii si intelegerii

Prima zi a saptamanii este ideala pentru ritualuri prin care sa alungi tensiunile si conflictele din familie. In plus, lunea au rezultate bune descantecele pentru castiguri si restabilirea echilibrului financiar.

Marti - ziua dragostei

Daca te-ai certat cu iubitul, v-ati despartit sau sunteti pe punctul de a va separa martea pentru tine nu aduce trei ceasuri rele, ci este benefica impacarii. Marti este ziua dragostei si vine cu vorbe frumoase, dulcegarii, iertare si noi inceputuri. Este ziua perfecta si pentru ritualurile care te ajuta sa-ti gasesti sufletul pereche cat mai repede.

Miercuri - ziua leacurilor pentru sanatate

In cazul in care ai probleme de sanatate poti gasi cele mai bune remedii si tratamente miercurea. Ritualurile de la mijlocul saptamanii au cele mai multe sanse de reusita daca sunt efectuate in scopul gasirii unor metode terapeutice in caz de boala si insanatosirii.

Joi - ziua indepartarii de farmece si blesteme

Joia poti face cu incredere ritualurile necesare inlaturarii farmecelor si blestemelor. Scapi cel mai usor de puterea devastatoare a energiei negative transmise de cunoscuti prin gandurile lor de manie si invidie.

Vineri - ziua combaterii deochiului

Ameteala, starea de oboseala ivita brusc si starile de voma aparute dupa ce te-a admirat cineva inzestrat cu puterea deochiului dispar usor daca descantecul este facut intr-o zi de vineri. Evident, deochiul se poate prinde de tine in orice zi din saptamana si nu poti astepta pana vineri. Dar cel mai rapid scapi de el in aceasta zi de post.

Sambata - ziua purificarii

Prima zi de weekend culmineaza cu purificarea locuintei de energie negativa, alungarea spiritelor care bantuie casa si curatirea propriei fiinte de duhuri rele. Rugaciunile rostite sambata si impartirea mancarurilor cu persoane nevoiase au efecte mai puternice asupra purificarii sufletului decat in orice alta zi.

Duminica - ziua aflarii viitorului

Ultima zi a saptamanii este favorabila ghicitului in cafea, zaruri, tarot si a altor ritualuri de prezicere a viitorului si de gasire a unor solutii pentru situatiile delicate in care te afli.» vezi articolul original


sursa:

Vezi comentariile
Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti